Portile Raiului si Flacarile Iadului

Portile Raiului si Flacarile Iadului

Cu fiecare zi care trece, se pierd si o multime de oportunitati pe care le avem , oportunitati de a vorbi si spune tuturor despre Dragostea minunata a Domnului Isus Hristos.

De multe ori pierdem aceste oportunitati pentuca  ne e teama sa vorbim, sau uitam , sau  incet, incet “amortim” in confortul nostru “spiritual” , si apoi ne invartim in jurul a tot felul de probleme ( mici barfe, atitudini de superioritate , mandrie, etc), si uitam ca menirea noastra e sa traim pentru Domnul si ca dovada a trairi noastre autentice vestim mesajul impacari!

De foarte mult timp nu am mai organizat un serviciu de evanghelizare in Biserica si cu Biserica. E uimitor si cand ma uit in urma imi este rusine,… am fost amgrenat in tot felul de,…. si mai putin orientat spre a vesti oamenilor mesajul autentic al mantuirii.

Astazi si maine de la ora 18.00 vom avea Piesa de Teatru : “Portile Raiului si Flacarile Iadului” – e o mica incercare , deocamdata atat am reusit pana acum, de a iesi din zona noastra de confort si sa provoc tineri din mai multe Bisericii sa lucreze impreuna , si in acelas timp sa vorbim oamenilor despre Mantuire, intr-o forma unica.

Probabil ca vor fi multe greseli, stangacii, etc,…  DAR asteptam  sa se indure Dumnezeu si sa reverse harul sau  si sa fie oamenii mantuiti.

Rugati-va ca Dumnezeu sa se indure ! Doamne ajuta-ne sa fim o Biserica asa cum vrei tu,….