Marsul pentru VIATA – Bacau

mars pentru viata
23 Martie, ora 11.00 , Bacau

Marşul va porni din faţa Bisericii Catolice din centru, la ora 11.00, pe traseul: Str. 9 Mai – Calea Mărăşeşti – Str. N. Bălcescu – Bd. Unirii – Str. M Viteazul – biserica „Sfinţii Petru şi Paul”.
Mai sunt doar câteva zile până la începerea manifestărilor denumite „Marşul pentru Viaţă”, eveniment organizat în 27 de orașe și comune de asociații și fundații civice creștine din România.
Ajuns la a treia ediție națională, cu o participare în creștere, „Marșul” are ca scop afirmarea și sprijinirea unor valori esențiale: dreptul la viaţă al tuturor persoanelor începând din momentul concepţiei şi familia ca temelie a unei societăţi prospere.
Tema din acest an a „Marșului pentru Viață”, prezentată sub forma unui mesaj-manifest adresat publicului, este „Iubește-i pe amândoi! – Asumă, ajută, adoptă!” Manifestul este o invitație la implicare în sprijinul femeilor însărcinate, care sunt constrânse să apeleze la avort din cauza indiferenței și a lipsei de ajutor, uneori chiar din partea celor apropiați.

Lasă un răspuns