Laura Bretan, castigatoarea autentica a Eurovision 2019


As vrea sa precizez câteva lucruri despre concursul Eurovision 2019. Am ezitat sa o fac, însă acest concurs da un anumit “ton”, un anumit “trend”  pe tot continentul nostru. Deci, câteva precizări:

Cine a câștigat de fapt?

In mod clar, a câștigat Laura Bretan! Este CLAR si LIMPEDE pentru noi, romanii, ca Laura Bretan a câștigat. Laura si piesa ei este câștigătorul de drept. O dovedește pe lângă calitatea piesei, votul masiv la telespectatorilor. Este foarte clar si limpede, noi romanii o consideram pe Laura Bretan, câștigătoarea acestui concurs.

Cine a pierdut?

Din păcate, ROMANIA! Tara noastră a pierdut oportunitatea de a fi reprezentata de o persoana si de o piesa extraordinara. Anul acesta, Romania a pierdut șansa de a câștiga Eurovision la Tel Aviv.

 

Dintre cei care citiți aceste rânduri, cu siguranța ca uni vor spune: Eiii, nu e deloc așa, realitatea e cu totul altfel!

Pentru voi, cei care o sa gândiți așa, as vrea sa pun din nou cele doua întrebări si sa le răspundem din perspectiva a ce s-a întâmplat duminica seara:

 

Cine a câștigat duminica seara?

Comunitatea internaționala LGBT! Ei sunt cei care au avut reprezentanți cheie in juriu si care au depunctat-o clar si intenționat pe Laura Bretan. Motivul: Laura Bretan a susținut referendumul pentru familie si este un susținători si promotor clar al valorilor creștine! ( Bravo Laura!). Afirmațiile mele sunt susținute de euforia comunității LGBT după înlăturarea lui Laura!

 

Cine a pierdut duminica seara?

Ester Peony! Trist dar adevărat! Foarte adevărat. Ester a pierdut duminica! A pierdut pentru ca nu va merge in Israel ca reprezentanta a României. E ava fi reprezentanta comunității LGBT! Ei au desemnat-o, nu noi!

Ester a pierdut si datorita faptului ca desemnarea ei pentru a reprezenta Romania s-a făcut de doua persoane care nu au avut in vedere calitățile ei artistice si nici calitatea piesei ci subminarea lui Laura Bretan.

 

In loc de încheiere sau concluzie, doua gânduri:

  1. Comunitatea internațional LGBT , striga si se plânge mereu de discriminare! Serios? Se pare ca ei sunt singurii care fac o astfel de discriminare, iar daca cineva nu e in acord cu valorile lor, trebuie eliminat. Oare cum ar fi daca chiar am proceda si noi la fel? Noi cei care ne identificam clar cu valorile creștine? Știu , nu ar fi bine, noi suntem chemați sa iubim si sa iertam, SI ASTA VOM FACE. Nu vom fi însă niciodată decacord cu un stil de viată deviant.
  2. De ce nu pun foarte clar cei de la Eurovision in regulamentul de participare ca persoanele care cred in valorile iudeo-crestine, nu pot participa la acest concurs? Ar trebui sa se specific foarte clar. Daca nu poate ar fi util ca într-o zi sa ne mobilizam noi, toți ăștia , mulți si tăcuți , din toate tarile Europei si sa nu le mai dam banii noștri prin televoting si sa boicotam spectacolul pana in punctul in care sponsorii se vor retrage din lipsa de audienta.

Si mai spun ceva: Oare cum ar fi ca Ester sa se retragă si sa o lase pe Laura Bretan, câștigătoarea de drept,a romanilor sa meargă si sa ne reprezinte? Ester ai deveni cu adevărat un exemplu si ai fi mai mult decât un artist ai dovedi ca ești un om cinstit!

Marian.

 

Un gând despre „Laura Bretan, castigatoarea autentica a Eurovision 2019

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.