Vrei sa salvezi planeta? Nu mai faci copiii !

 

Noii inamicii ai încălzirii globale: COPIII

Nu, nu glumesc deloc.  Din ce in ce mai puternic, un anume curent de opinie își face simțită, prezenta in societate la nivel global, cu precădere in statele dezvoltate. Si anume: Copiii contribuie la încălzirea globala, pentru a combate acest fenomen si pentru a salva planeta, ar trebui sa ne gândim serios sa nu mai avem copii ! 

Proaspăt aleasă in Congresul Statelor Unite, Alexandra Ocasio Cortez a încurajat cu câteva zile in urma, pe tineri sa își pună aceste “întrebări legitime” cu privire la acest subiect

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/alexandria-ocasio-cortez-children-climate-change-aoc-instagram-young-people-a8797806.html iar un număr considerabil de persoane influente, susțin ca acest deziderat ar trebui cuprins in platforma politica a Partidului Democrat din SUA pentru următoarele alegeri.

Exemplele sunt diverse. Este suficienta o căutare simpla pe Google pentru a descoperii o multitudine de grupuri , publicații si persoane influente care susțin aceasta nebunie.

Eu as vrea sa spun doar:

  • In perioade economice grele, dificile, oamenii au fost încurajați sa nu facă copii, ei, copiii vor fi o povoara si nu vor avea cu ce sa-i crească!
  • In perioade de dezvoltare economica si dinamism generate de creștere si activitate profesionala, oamenii sunt încurajați sa nu facă copii, ei vor fi o piedica in dezvoltarea carierei sau studiilor si a realizări economice.
  • In perioade de bunăstare materiala, in tari unde este belșug de hrana si oportunități pentru educație si o viată de calitate, oamenii sunt încurajați sa nu facă copii, copiii contribuie la încălzirea globala! ( sa razi sa plângi, nici nu ști ce reacție sa ai).

După aceasta logica nu ar mai trebui sa avem copii. Niciodată nu e momentul potrivit.

Câteva precizări pentru cei care vor sa încurajeze scăderea natalității si sa crească rata de avort pentru a lupta  împotriva încălzirii globale:

  1. Animalele de companie contribuie la încălzirea globala. Vestea foarte proasta pentru toți iubitorii de animale. Gata cu adopțiile de cățeluși drăgălași si cu petshop-urile!
  2. Animalele pentru hrana , contribuie la încălzirea globala! Deci gata cu grătarul! ( pentru noi , romanii ar fi foarte greu)
  3. As vrea sa-I vad pe toți luptătorii împotriva încălzirii globale ca renunța la avioanele private la zborurile speciale, care contribuie pe bune la încălzirea globala. Sa folosească curse de linie, nu cum a fost ultima oara la Davos când au venit cei din elita lumi sa ne semnaleze încălzirea globala, dar fiecare au venit cu avionul special, apx. 4000 de zboruri special doar pentru o singura întâlnire in care a fost adoptat un document împotriva poluării. ( e ca si cum ai semna un document de prohibiție pentru alcool si sărbătorești reușita cu o beție zdravăna).

Nu știu in cifre, cat de mult contribuie un copil la încălzirea globala, daca chiar contribuie, însă știu cat de mult un copil poate încălzi si schimba o inima, o inima de părinte. Un copil transforma o inima de om într-o inima de părinte. E un sentiment minunat.…….

Lasă un răspuns