Gând de final,…2021

Indiferent de ce se întâmplă în jurul nostru, timpul trece cu pas neiertător și nu încetinește nici măcar o clipa. Mi-a trecut prin minte de câteva ori anul acesta să carantinăm timpul, poate o să-și încetinească pasul vremii,… dar nu a fost posibil.  A mai trecut un an, sau poate mai bine spus, am mai trecut noi printr-un an. 

Privind peste umăr la anul care a trecut, putem găsi multe momente când am fost dezamăgiți și supărați pe viață și pe tot ce ne înconjoară. Pentru nimeni nu a fost un an perfect. Poate am pierdut pe cineva drag, poate am trecut printr-un tratament dificil, am suferit emoțional, poate,…. Dumnezeu știe ! Dumnezeu STIE, câte lecții am învățat, de câte ori am fost păziți, protejați, binecuvântați. Suntem în viață și putem spune fără rezerve că Dumnezeu a fost cu noi. Pășim într-un an nou și așa cum C.S. Lewis spunea: “sunt lucruri înaintea noastră cu mult mai frumoase și minunate decât cele pe care le lăsăm în urmă”. 

Înțeleptul Solomon a spus : “Încrede-te în Domnul din toată inima ta,.. “ , pentru 2022, vă îndemn sa ne încredem în Domnul din toată inima. Indiferent cum va arata situația economică mondială,națională, personală sau starea de sănătate personală sau relațiile cu cei din jur. Încrederea în Dumnezeu, ne va ajuta să depășim orice moment dificil și să ne apropiem cu bine de acel prag unde vom lepăda  „lutul” pe pe picioare și vom fi asimilați în nemurire ! Un 2022 cu încredere ( multă ) în Dumnezeu! 

Lasă un răspuns